divendres, 9 de setembre del 2011

YAEL NAÏM AL PARÍS D'EN MICKEY


Ja s'han acabat les vacances. Tots venim més relaxats desprès d'un preciós viatge a Croacia, Praga o Portugal. Una estança al poble, a l'apartament de la platja o a una casa rural carreguen les pi·les al més pintat.

Una estoneta a la platja, un refresc a l'ombra o una bona lectura nocturna, sense despertadors vigilants són els millors tractament contra tots el mals per aquells que no han sortit de Mataró

A l'escola sempre encetem el curs preguntant als nens on han passat les vacances. Hi ha per a tots els gustos..., però cal anotar que hi ha un destí que impera sobre tots els altres.

I aquest és París.

Si amics meus, Paris, l'anomenada ciutat de la llum, el paradís dels enamorats offsiders,

la capital de les arts, l'escenari de tantes escenes mítiques de la literatura i el cinema.

París... convertida ara en un afegit al parc temàtic més desitjat pels nostres alumnes.

Ara, Bogart mai li diria a Bergman allò de sempre ens quedarà París... , ja que el seu record estaria vinculat segurament al del Space Mountain o al tren de la Mina.

Però com passa a totes les ciutats... solament que esquivem una mica el circuit turístic, ens trobem de seguida amb racons que valen la pena l'estada..

Per a tots aquestes famílies que han gaudit d'una estada inoblidable a Eurodisney, i per a totes a qui els hi espera una cosa semblant, per aquells que recorden amb enyor els dies on el despertador no regnava sobre el nostre temps, aquí teniu una bonica cançó de la Yael Naim, una cantant franco-israelí que ens fa pensar en el París de Cartier Bresson o Robert Doisneau. Una cançó amb la que estrenem aquest any d'audicions musicals i d'experiències pedagògiques meravelloses.

La millor manera de començar el curs... amb una cançó suau i entranyable

Bona sort a tothom i bon curs 2011-2012

Ah... i durant aquest curs... en algunes entrades trobareu els famosos easters eggs del Maria Mercè Marçal.. Clicant en algun lloc us podreu trobar alguna sorpresa. Probeu, a veure qué trobeu...