dissabte, 5 de maig del 2012

OLD MAN DE NEIL YOUNG


Com fidel seguidor de l'obra de Quentin ( els que el seguim des dels primer films podem anomenar-lo pel seu nom), m'agrada anar recuperant per les noves generacions èxits d'anys pretèrits.
Aquesta justificació és curiosa, ja que si presentessim un tema clàssic del segle XXVII no tindriem certa vergonya o reserva en ficar-lo com audició En canvi al suggerir un tema de fa solament uns quaranta anys, tenim el rubor de semblar antiquats o passats de moda.
Afortunadament la bona música pot escoltar-se en qualsevol època, i així ho demostren certs músics que, deixant de banda els èxits comercials de la temporada, resten en la recàmara cultural a l'aguait de ser recuperats per oients curiosos.
Aquesta setmana tenim un tema de Neil Young, quan el cantant era més young que Neil. I és curiós perque essent jove va cantar una cançó a un home vell.
La seguirà cantant ara? o haurà fet una versió diferent cantant Young man.
Bé.. ens quedem amb aquest tema. La veu peculiar d'en Neil, una sola guitarra i... un home vell.

Old Man by Neil Young on Grooveshark

1 comentari:

Jaume Alzina ha dit...

Crec que es de 2008 la peli de Johnatan Demne " Heart of Gold". Concert acústic d'un Neil Young prop dels 70 anys. Canta Old Man i explica com i perquè la va composar.
No et perdis la peli, com diria en Neil "take my advice".
Salut