dissabte, 15 d’octubre del 2011

VERSIONANT GRANS ÈXITS

Aquesta setmana presentem un tema ben conegut per tothom que amb la versió dels Nouvelle Vague cambia totalment de registre. Cal conèixer la lletra o haver escolta molts cops el tema per saber que el que estem escoltant és el God save the queen, dels sex pistols. Òbviament la versió punk estaria fora de lloc en un blog escolar , independentment de que el seu ritme el fa inútil per la relaxació. El grup francès aconsegueix convertir aquest himne nihilista en una cançó simpàtica, gairebé infantil.

El tema pertany a un dels seus àlbums més famosos: Bande A part, on tots els temes són versions de grans èxits de la música dels vuitanta.

Versionar grans èxits esdevé de vegades un risc pels que ho fan, ja que molts cops el resultat és decebedor. En ocasions, però, obtenim registres diferents que refresquen i donen nova vida al tema. Podem posar alguns exemples: El my way de Frank Sinatra interpretat per Sid Vicious, el All my loving de los Manolos ( versionant als Beatles), el Simpathy for the devil dels Rollings tocat pels Guns and Roses o l'abominable versió que la Bebe va fer del Smells like teen spirit dels Nirvana.

Totes les versions les podeu gaudir amb els easters eggs de la setmana..

Ara gaudiu relaxadament del himne punk de finals del 70: gairebé sembla una cançó de bressol.


1 comentari:

cctv karachi ha dit...

I really agree with the facts that you have shared on this post. An interesting topic like this really enhances reader's mind to have more effective decisions over a certain issue.