dissabte, 8 d’octubre del 2011

LA CAPSETA DELS RECORDS



Una àvia, grandeta ja, d'aquestes que te les estimes tant, cantant pel passadís de casa la tonada de la capseta dels records. Anna Roig i l'ombra de ton chien ho han aconseguit un cop més. Aquest grup català poden reunir entre els seus seguidors a gent gran, gent menuda i una autèntica legió d'incondicionals que van des dels indignats de plaça Catalunya als executius més encorbatats. Les seves cançons, senzilles, ens recorden alguns moments de la chanson francesa, però amb arranjaments actuals. El grup de l'Anna Roig forma part d'un moviment d'artistes que fan el live in living, o sigui directe al saló de casa teva. Imagineu-vos un grup de músics cantant mentre feu la truita de patates a casa vostra. Suposo que el sopar deu sortir caret.. i que en un pis de 30 metros quadrats deu ser una mica difícil, però l'idea és interessant.

Aquest grup va actuar a Mataró durant les passades Santes. Tenien que tocar al pati de Can Marchal, aquest lloc ideal per a gaudir de bona música entre els sorolls de desenes de nens corretejant pels voltants, gent que va i ve sense cap respecte pel que s'està tocant i l'acompassat ritme d'un generador elèctric que dona energia al bar de la plaça.

Afortunadament la pluja va obligar a traslladar el concert al teatre Monumental, on tots aquests plaers van ser relegats en benefici d'una bona degustació del repertori dels músics.

Gaudiu de la capseta dels records d'Anna Roig i l'ombra de son chien, ja que la setmana que ve tindrem el God save the queen dels Sex pistols