diumenge, 13 de març del 2011

L'amor a tot arreu


Les audicions de relaxació són un instrument per concentrar als nostres alumnes i posar-los en situació, sense oblidar l'apartat cultural que tenen totes els melodies que presentem. També ens serveixen per donar un clima de tranquil.litat o per crear una situació col•lectiva on tots els nens i nenes facin pinya. Així, i desprès d'escoltar diverses vegades una cançó, els nostres alumnes es deixen emportar pel que els hi suggereixen les notes i improvisen balls o ritmes.. De vegades les audicions ens donen peu a comentar coses relacionades amb els intèrprets o amb el tema. que s'escolta
També improvisem coreografies on tothom participa... creant així un clima on el treball posterior es converteix en una tasca comunitària on tothom accedeix amb alegria..
Aquesta setmana el músic senegalès Ismael.lo ens canta una preciosa cançó on ens diu que podem trobar amor a tot arreu. Veure'm qué podem fer amb aquesta proposta.. De ben segur que a partir d'aquí a la classe tot ens sortirà molt millor.

4 comentaris:

JORGE SPICHAKI ha dit...

Gostei muito da sugestão... Seu Blog tem muita sugestão de música de qualidade... Parabéns!

Um abraço fraternal.

Jorge D Licancabur / Jornalista e Fotógrafo

mmm ha dit...

Molto obrigado?

karl ha dit...

may be u don t understand what i am written but from my song you will know it ( Poem of Rumi by maddona kitaro and yanni and ect)

http://wicararumi.blogspot.com

make it shout exchange info

dangel smith ha dit...

nice picture. great blog!


Seattle Real Estate