divendres, 14 de gener del 2011

BREATH-ME


A casa nostra normalment tenim fotos de la gent que apreciem i estimem. Així les parets i els mobles de les nostres llars esdevenent petits galeries on apareixen la gent que és important per nosaltres.
En el meu cas, fa poc vaig tenir la tentació de posar fotos dels Fisher al moble del menjador. Afortunadament, al final la lògica es va imposar ... al cap i a la fí, els Fisher són personatges de ficció, els protagonistes de la famosa sèrie A dos metros bajo tierra... un meravellós homenatge a la vida vist des del punt de vista d'una funeraria..
El final de la serie és antològic, un dels més famosos de la història de la televisió
( per a mi molt millor que el de Perdidos), acompanyat d'una cançó que va posar en el punt de mira a la cantant australiana Sia.
Gaudim d'aquesta cançó tan intensa i intentem aprofitar cada dia, cada hora, cada minut que tinguem. A l'escola, per descomptat, no tindrem temps morts... Hi ha tantes coses per fer!!!!!!

5 comentaris:

Sita ha dit...

Sia Furler és australiana :) Bona, molt, això sí ;)

Mario ha dit...

Una cançó, una idea, una sèrie. Six feet under no va ser sol una sèrie, ens va donar una nova visió de com la pantalla petita pot entrar dintre de les nostres vides. Aquesta cançó és el final d'una de les maravelles que de tant en tant ens arriba a la nostra vida.

bona setmana i respireu...

Cristina Gómez ha dit...

Gràcies Sita, ja està corregit l'error. A gaudir de la sèrie i de la cançó.

Cristina Gómez ha dit...

Ah i per cert Sita.. he mira't el teu blog i escoltaré alguns suggeriments musicals que hi poses. Si eig que hi ha alguna cosa per relaxar-se a classe... Doncs ho aprofitarem.

Anònim ha dit...

Per música bona, aquelles que es troben a la sèrie "Caso abierto". Intentaré recopilar les cançons.
Bona relaxació!