dilluns, 12 d’octubre del 2009

HOMENATGE A MERCEDES SOSA

Aquesta setmana escoltarem una cançó de la cantautora Mercedes Sosa que va morir la setmana passada, i a la que li oferim el nostre petit homenatge. La cançó es diu Un vestido y un amor.






Mercedes Sosa va nèixer a Sant Miguel de Tucumán, Argentina, el 9 de juliol de 1935, en una familia senzilla. D'aquells anys li ve la seva estima per les expressions artístiques populars. De jove li encantava ballar, ensenyava danses folkloriques i també cantar. El triomf en un concurs a la radio va propiciar el seu primer contracte com a cantant.
Va ser coneguda com la Negra Sosa o la Veu d'Amèrica i va ser una cantant de música folclòrica reconeguda tant a Amèrica llatina com a Europa.
Està considerada com la principal cantant d'Argentina. Fundadora del Moviment del Nou Cançoner i exponent major de la Nova Cançó Latinoamericana.

1 comentari:

Teresa ha dit...

Sóc mestra però no de música. He donat amb aquest blog per casualitat. M' encanta la música que has seleccionat per relaxar. Ens pot servir dins l' aula i a nivell personal. Gràcies i enhorabona per la feina ben feta.