dijous, 16 de febrer de 2017

Assajos previs a la festa de Carnaval


Protagonistes: els nens i nenes de cinquè... 

diumenge, 27 de novembre de 2016

Gayaneh ballet suiteAquesta setmana presentem com a música de relaxació l'adagio de la suite Gayaneh del compositor
Aram Jachaturián.
Forma part d'un ballet de quatre actes que va realitzar per l'ONU. La que escoltarem durant aquesta setmana és la més famosa .
El ballet es pot trobar  amb una recerca senzilla del youtube. No obstant aquesta peça éstà inmortalitzada per Stanley Kubrick en la seva pel·lícula 2001, una odisea de l'espai. Amb ella acompanyem als astronautes en el seu viatge a Jüpiter, i els violins de l'orquestra fan palesa la solitut que comporta el viatge.diumenge, 20 de novembre de 2016

la fira de Scarborough

 

Un tema popular anglès del segle XII. que parla d'un noi al que la seva estimada ha deixat. Scarborough  era el nom d'una població on es feia una fira molt popular a l'edat mitjana. Aquest tema es va fer famós quan Simon i Garfunkel la van versionar.


dimecres, 2 de novembre de 2016

lady Carey Dompe


Resultado de imagen de lady carey dompe

Aquesta setmana presentem un tema del Renaixement, Lady Carey Dompe. és una dansa tradicional anglesa que en aquesta ocasió la oferim versionada per un dels grans guitarristes dels anys 60 i 70, John Renbourn. El tema s'escoltava en l'època d'Enric VIII. Mentre anava tallant caps, li agradava escoltar temes com aquest.
El tema, intepretat pel encara viu John, es pot trobar en un magnífic disc que porta per titol NIne Maidens, on podem trobar  altres peces de caire tradicional.MÚSICA D'ENTRADA

Aquesta setmana els nens i nenes de sisè us proposen aquest tema de Justin Timberlake, Can't stop the Feeling. és un tema amb molta marxa que invita a ballar. Aprofitant aquest tema, us presentem també un  muntatge de vídeo on apareixen molts personatges de la televisió. En una època on les series triomfen , podeu comprovar si coneixen alguna de les  75 series que surten. 


dilluns, 24 d’octubre de 2016

Els Catarres ens fan ballar amb la cançó "En peu de guerra"Ja tornem a ser aquí amb 6è B !!!

Aquesta setmana volem animar l’ambient amb aquesta cançó: en peu de guerra. Esta feta pels Catarres. Es va formar a finals del 2010. L’estil de música que tenen és Pop-folk i Pop-rock. Són d’origen d’Aiguafreda i Centelles. Són un grup Català. Tenen moltes cançons. La seva web és www.elscatarres.cat.


FINS LA SETMANA QUE VÉ!!!


diumenge, 23 d’octubre de 2016

Guns N Roses relaxants?????


Bé... anem per parts... L'intenció de les músiques de relaxació és la de començar el dia amb bon peu., amb ganes de treballar, però sense posar-nos nerviosos. El Sweet Child on Mine dels Guns N Roses no tindria cabuda amb aquesta premisa. Però.. hi ha versions molt més light d'aquest famós tema. Les utilitzarem pels tres primers dies de la setmana...
Però... a partir del dijous... amb Halloween, Sant Simó i tanta festa.. necessitarem l'energia que un tema contundent ens pot oferir.. en la seva versió original. 
Però perque utilitzar aquest tema i no un altre?
Doncs perque surt com a tema final en una pel·lícula que us recomanem des del blog:
Capitan Fantastic.. de Matt Ross, una peli que parla de l'educació dels fills i dels compromisos dels pares.